به گزارش قدس آنلاین، این بدافزار خود را در برخی برنامه های اندرویدی مخفی کرده بود که در خارج از فروشگاه گوگل پلی استور عرضه می شدند.
بدافزار کپی کت قادر به روت کردن گوشی و نصب برنامه های مخرب بر روی تلفن های همراه است. نمایش ناخواسته و اجباری آگهی های تبلیغاتی و سرقت اطلاعات مربوط به نصب و استفاده از برنامه های موبایلی از جمله دیگر توانمندی های بدافزار کپی کت است.
بررسی ها نشان می دهد سوءاستفاده این بدافزار از اندروید بر مبنای برخی آسیب پذیری های امنیتی سیستم عامل مذکور صورت می گیرد. روت شدن گوشی توسط بدافزار کپی کت یک تهدید جدی است که موجب می شود امنیت اطلاعات کاربران گوشی های اندرویدی به طور جدی به خطر بیفتد.
این بدافزار بعد از روت کردن گوشی کدهای برنامه های نصب شده و حتی خود سیستم عامل را دستکاری می کند و با این کار بدافزار می تواند فعالیت های جاسوسی و کنترلی خود را گسترش دهد. این بدافزار بر روی حدود ۱۴ میلیون گوشی اندرویدی نصب شده که بیش از نیمی از آنها در آسیا هستند. حدود ۸ میلیون گوشی هم توسط بدافزار یاد شده روت شده اند.
علاوه بر این، برنامه های مخرب توسط این بدافزار بر روی ۴.۹ میلیون گوشی هوشمند نصب شده اند و مالکان ۳.۸ میلیون گوشی به همین علت مجبور به مشاهده تبلیغات مزاحم شده اند.
۱۸ تیر ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۵
کد خبر: 545428
شرکت امنیتی چک پوینت اطلاعاتی را در مورد یک بدافزار خطرناک اندرویدی به نام کپی کت منتشر کرده که در سال ۲۰۱۶ خسارات شدیدی به کاربران این سیستم عامل وارد کرده بود.
منبع: خبرگزاری فارس
نظر شما